Bitcoin

Bitcoin Ready to Make Explosive Move Samen met goud en zilver: Hedge Fund Manager Kyle Bass

Hayman Capital Management oprichter Kyle Bass is ervan overtuigd dat Bitcoin, samen met zilver en goud, een explosieve zet doet, volgens zijn recente tweet.

De prominente hedgefondsmanager gelooft dat een golf van gelddruk over de hele wereld de belangrijkste katalysator voor deze groei zal zijn.

„Zilver, goud, Bitcoin, enz. lijken allemaal klaar te zijn om explosieve bewegingen te maken, gezien de enorme hoeveelheid geld die over de hele wereld wordt gedrukt. Hier is een grafiek of front-maand zilver dat 10 jaar teruggaat.“

Bass voorspelde de behuizing bubble…

Bass, die zijn hedgefonds begon met $33 mln aan activa onder beheer in 2005, nam toe tot bekendheid na het voorspellen van de huisvestingscrisis van 2008 in de VS.

Zijn tijdige weddenschap op de decimering van subprime hypotheken in 2007 resulteerde in 200 procent rendement voor zijn klanten.

De mislukte hersteloliestukken duwden het fonds van Bass diep in het rood in 2016, en hij probeert nu een moord te plegen op de mogelijke ineenstorting van de munteenheid van Hongkong.

Vorig jaar veronderstelde Bass dat Bitcoin Billionaire werd gebruikt voor de kapitaalvlucht van Hongkongse millennials.

Ik neem een pagina uit het speelboek van Paul Tudor Jones…

Al in april merkte Bass op dat het tijdige antwoord van de Federal Reserve op de crisis het belangrijkste was dat de aandelenmarkt voortstuwde.

„De Fed is binnengekomen en heeft alles gedaan wat het kon en dan nog wat.“
Eind maart ging de Amerikaanse centrale bank nucleair door „QE oneindig“ aan te kondigen om een onbeperkte hoeveelheid overheidsschuld te kopen. De Fed begon vorige maand ook individuele bedrijfsobligaties te kopen.

De stierengevechten van Bass voor Bitcoin klinken door in veel andere prominente hedgefondsmanagers, waaronder miljardair Paul Tudor Jones.

Zoals gemeld door de U.Today, investeerde Jones bijna 2 procent van zijn $5,1 mld van zijn netto waarde in Bitcoin als een hedge tegen de inflatie.

Kommentare deaktiviert für Bitcoin Ready to Make Explosive Move Samen met goud en zilver: Hedge Fund Manager Kyle Bass