Bitcoin

Bitcoin-prisen har bare brukt 93 dager over $ 11 500

Bitcoins pris har stått over den nåværende $ 11.500 i bare 93 dager. Er dette en historieleksjon, eller indikerer det rom for vekst?

Med Bitcoins pris som svever rundt $ 11.500, indikerte nylige data at eiendelen bare hadde brukt omtrent tre måneder av sin eksistens over det bestemte nivået.

BTC: Bare tre måneder over $ 11,5K

Den offisielle lanseringen av den aller første kryptovalutaen kom tidlig i januar 2009. The News Spy ble født under den siste massive økonomiske krisen, og var disse “magiske pengene” som faktisk manglet noen betydelig oppmerksomhet de første årene. Følgelig handlet prisen nær null en stund.

Siden den gang begynte Bitcoin imidlertid å få trekkraft som til slutt resulterte i alvorlig volatilitet gjennom årene. De massive svingningene tok eiendelen mot en heltidshøyde i desember 2017 på nesten $ 20.000, og bare et år senere så BTC prisen under $ 4000.

Spoling frem to år og Bitcoin er for tiden posisjonert rundt $ 11.500. Selv om dette nivået er nesten dobbelt så lavt som heltiden, informerte nylig data fra analyseselskapet Skew at BTC ikke hadde brukt mye tid over $ 11 500.

Mer presist, BTCs pris har ligget over $ 11.500 i bare 93 dager (eller tre måneder) siden januar 2009

Bortsett fra dataene ovenfor, har Bitcoins hash-rate opplevd et betydelig løft selv etter at den tredje halveringen i mai var fullført. Som CryptoPotato nylig rapporterte , nådde beregningen som beregner datakraft som gruvearbeidere bruker for å validere transaksjoner på BTC-blockchain, en ny heltidshøyde på 170 exahashes per sekund. Dette representerte en økning på 40% de fem månedene etter halveringen.

Selv om hashfrekvensen ikke er korrelert med prisen, foreslo en annen rapport en kommende prisøkning. Ved å indikere at Bitcoinhvaler, som betyr enheter med minst 1000 mynter, har bremset akkumuleringen, hevdet Glassnode at dette til slutt kunne være et bullish tegn på aktivaprisen.

Når en hval har sluttet å kjøpe store mengder, har dette historisk sett ført til en mulighet for private investorer. I følge analyseselskapet kan Bitcoin være i „begynnelsen på en oppkjøring til en markedstopp.“

Kommentare deaktiviert für Bitcoin-prisen har bare brukt 93 dager over $ 11 500